Наш гість сьогодні – людина, яка знає нас з середини дуже добре. Бо Оксана Скиталінська з 1991 року працювала хірургом. А з 2009 року випускниця Ужгородського національного університету з хірургії перейшла на дієтологію. І нині її називають "намбер уван" в науці правильного харчування. Вона – засновниця Академії довголіття (Dr. Skytalinska Longevity Academy). В Україні, країні з поголовним ожирінням, хворобами та високою ранньою смертністю, про харчування треба говорити на кожному кроці – це девіз Оксани Скиталінської.
Отож увечері п'ємо чай без цукру з Оксаною Скиталінською про "тотальне зубожіння й геноцид" найтовстіших; про традиційну святкову кухню та тренажерні зали, які її мають компенсувати; про те чи їжа фізична впливає на вибір "їжі духовної"; про те, що робити тим, у кого "воля" є, але "сили" не має; про стереотипи та звички, які сильніші смерті. Зустрічаємося о 23:10
[social type="fb" url="https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2064673363646828&id=1088283441285830"]