Леонід Кравчук
Леонід Кравчук Українська правда

Кравчук прокоментував своє інтерв'ю російським пропагандистам

Читайте по-русски
Перший президент також розказав про зустріч із Зеленським та як прийматиме справи від Кучми

В ефірі російського пропагандистського шоу Скабєєвої Леонід Кравчук розказав, на яких умовах шукатиме миру. Про це він розповів в інтерв'ю "5 каналу".

На запитання про те, що хотіли дізнатися російські пропагандисти, Кравчук відповів: "Те саме, що й ви, приблизно. Тільки я відповідав їм по-іншому". Але одразу назвав російський канал "дуже агресивним".

"Вони хочуть запитати, що я збираюсь робити у Мінській групі. Кажу, збираюсь робити, щоб у нас був мир і Росія пішла з Донбасу. Це ж канал, ви знаєте, агресивний дуже. Але я їх зупинив, кажу: ми тут самі розберемося, без вас, не треба ваших порад. Давайте шукати на рівних умови для миру", – розповів перший президент.

Він також наголосив, що вже двічі зустрічався із Зеленським, щоб обговорити своє призначення в ТКГ та подальші плани.

"Ми думали, я висловлював сумніви, висловлював своє бачення", – коротко сказав Кравчук.

Крім того, зазначив, що у понеділок зустрінеться з українською делегацією ТКГ, тоді ж планує прийняти справи від Леоніда Кучми:

"Ми збираємось своєю делегацією. Я подивлюсь на них, вони подивляться на мене. Вислухаємо один одного, потім подумаємо, що нам спільно робить. Ми подивимось порядок денний ... Я коли в понеділок зустрінусь з усіма, ми поговоримо, я почую, що і як вони працювали. Ми зателефонуємо Леоніду Даниловичу (Кучмі – ред.), попросимо його, щоб він сказав нам напутнє слово, щоб сказав, які питання є актуальними, які найбільш актуальними, де він бачив успіхи, де він бачив прорахунки".

Як розповідав 5.ua, у п'ятницю, 31 липня, Леонід Кравчук під час інтерв'ю в ефірі російського ток-шоу запросив до Києва пропагандистку Скабєєву, відому своїми антиукраїнськими висловлюваннями.

Попередній матеріал
Витік даних: як Центр з кібербезпеки при РНБО протидіє загрозам – сюжет
Наступний матеріал
Керівництво Міноборони пропонує оптимізацію ЗСУ – Забродський пояснив, чим це небезпечно
Loading...