Ці 5 звичних продуктів погіршують здоров'я
Експерти в сфері здорового харчування і провідні дієтологи розповіли про продукти, які не варто їсти після досягнення 30-річного віку. Про це повідомляє My Domaine.
Цукор стає причиною запальних процесів в організмі і завдає шкоди волокнам колагену і еластину, які є відповідальними за стан шкіри.
Якщо ви перестанете споживати чистий цукор, то не варто думати, що проблема вирішена. Справа в тому, що деякі продукти мають "прихований" цукор, споживання якого також потребує в регулюванні.
Штучні приправи і соуси також є поганим доповненням до раціону. На думку експертів, замість них варто споживати натуральні спеції і приготовані самостійно соуси.
Неякісні макаронні вироби шкідливі для усіх, не кажучи про 30-річних людей. Їх варто замінити пастою з твердих сортів пшениці.
Випічку і білий хліб не рекомендується споживати через високий вміст цукру і глютену, організм гірше виробляє колаген і деякі білки.
Дієтичні напої інколи радять навіть фахівці, але якщо вам вже близько 30 років, то варто відмовитися. Наявність шкідливих речовин може призвести до проблем з щитовидною залозою.
До речі, нещодавно "Дивогляд" розповідав про те, як медичний канабіс впливає на літніх людей.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!