Паска, зефір

Як приготувати ідеальну глазур для пасок: незвичайний рецепт із двох інгредієнтів

Shutterstock

Цей рецепт точно вас здивує та допоможе заощадити ваші сили та час

Напередодні Великодня господині часто зіштовхуються з великим вибором рецептів приготування глазурі для паски. Іноді не одразу вдається приготувати смачну глазур, доводиться прикласти для цього чимало зусиль та часу. Про це повідомляє "Дивогляд".

Секрет ідеальної глазурі криється в правильних інгредієнтах та пропорціях. Якщо не дотримуватися їх, то глазур може вийти надто рідкою чи густою. А вершечки паски інколи стають дуже твердим та тріскаються.

Однією з помилок у приготуванні глазурі є погано розчинений цукор. Через це глазур має негарний вигляд та поганий смак. Частіше для традиційної глазурі для пасок використовують такі інгредієнти, як вода, цукор, лимонна кислота тощо.

Однак є рецепт, за яким можна швидко та легко приготувати смачну глазур. Для цього вам знадобиться лише маршмелоу та вода.

Рецепт глазурі з маршмелоу

Великдень
Великдень
Фото: Shutterstock

Інгредієнти

  • 40 г маршмелоу
  • 1 ст. л води

Як приготувати

  1. Для початку вам потрібно покласти маршмелоу у ємність та додати води.
  2. Потім треба нагріти суміш на водяній бані або в мікрохвильовій печі (імпульсами по 10 секунд). Постійно мішайте маршмелоу, щоб воно добре розтопилося.
  3. Після цього готову глазур нанесіть на верхівку паски та залиште на 2-3 години до повного застигання. Смачного!

Раніше "Дивогляд" розповідав про 5 цікавих рецептів традиційної паски з різних регіонів України.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ