Цей рецепт точно вас здивує та допоможе заощадити ваші сили та час
Напередодні Великодня господині часто зіштовхуються з великим вибором рецептів приготування глазурі для паски. Іноді не одразу вдається приготувати смачну глазур, доводиться прикласти для цього чимало зусиль та часу. Про це повідомляє "Дивогляд".
Секрет ідеальної глазурі криється в правильних інгредієнтах та пропорціях. Якщо не дотримуватися їх, то глазур може вийти надто рідкою чи густою. А вершечки паски інколи стають дуже твердим та тріскаються.
Однією з помилок у приготуванні глазурі є погано розчинений цукор. Через це глазур має негарний вигляд та поганий смак. Частіше для традиційної глазурі для пасок використовують такі інгредієнти, як вода, цукор, лимонна кислота тощо.
Однак є рецепт, за яким можна швидко та легко приготувати смачну глазур. Для цього вам знадобиться лише маршмелоу та вода.
Рецепт глазурі з маршмелоу

Інгредієнти
- 40 г маршмелоу
- 1 ст. л води
Як приготувати
- Для початку вам потрібно покласти маршмелоу у ємність та додати води.
- Потім треба нагріти суміш на водяній бані або в мікрохвильовій печі (імпульсами по 10 секунд). Постійно мішайте маршмелоу, щоб воно добре розтопилося.
- Після цього готову глазур нанесіть на верхівку паски та залиште на 2-3 години до повного застигання. Смачного!
Раніше "Дивогляд" розповідав про 5 цікавих рецептів традиційної паски з різних регіонів України.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.