Поради від досвідчених господинь
Наступним етапом після збирання врожаю картоплі є її зберігання. Здавалося б, що може піти не так? Але і цей процес має свої нюанси. Оскільки, недотримання відповідної вологи, температури, умов і навіть сусідства закінчується тим, що овоч довго "не витримує" і починає гнити. Уникнути неприємних наслідків допоможе один простий лайфхак. Детальніше розповідає "Дивогляд".
Так, за словами досвідчених господинь, у ящик, де зберігається картопля, слід покласти листя горобини. Все тому, що рослина має властивість поглинати будь-яку вологу, тим самим допомагаючи можливому гниттю овочів.
Замість листя горобини можна використати папороть чи полин, а також звичайний буряк. Останній, до речі, навіть сприяє свіжості картоплі.
Зрештою, дуже важливо, або у приміщенні температура стабільно була +2-4 °C. Погреб чи підвал радять регулярно провітрювати.
Раніше "Дивогляд" повідомляв про те, як правильно зберігати моркву на зиму.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.