кабачки, оладки

Пишні кабачкові оладки, які не розтікаються: як правильно готувати

Depositphotos

Солити тісто на оладки потрібно не відразу

Кабачкові оладки – одна з улюблених та доволі дієтичних страв для сніданку, обіду чи вечері. Їх можна їсти як самостійно, так і поєднувати зі сметаною, крем-сиром та будь-яким іншим соусом, головне при цьому –приготувати масу, яка не буде розтікатися у процесі смаження. Вдалим рецептом поділиться "Дивогляд".
 
Інгредієнти для кабачкових оладок:
  • кабачок - 2 шт.
  • яйця - 2 шт.
  • цибуля (можна додати зелену)
  • борошно - 5 ст. л.
  • сіль
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати кабачки, а саме помити та натерти на середній тертці. Після цього добре вичавити сік, що утворився.
2. Далі потрібно подрібнити та додати до кабачка цибулю, а також яйця та борошно. Усе ретельно перемішати.
3. З отриманої маси відкласти частину як на одну сковорідку. Це тісто потрібно посолити за смаком та відразу перейти до смаження оладок. У такий спосіб посмажити всі оладки.
 
Важливий момент: солити відразу все тісто не потрібно, а лише частину, яку будете смажити. У першому випадку овоч пускатиме багато соку, а тісто розтікатися у процесі смаження, у другому – вдасться досягти ідеального результату.
 
Раніше "Дивогляд" розповідав про 10 смачних рецептів лимонадів.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ