кукурудза

Додайте всього один секретний інгредієнт: як зварити соковиту кукурудзу

pixabay.com

Він знайдеться у кожному холодильнику

Для того, щоб кукурудза вийшла ароматною та соковитою, її недостатньо зварити просто у воді. Про це повідомляє "Дивогляд" з посиланням на видання Parade.

Авторка статті Келлі Фокс розповідає, що підсилити природний солод кукурудзи та зробити її неабияк ніжною допоможе суміш води та молока. За бажанням для кращого ефекту також можна додати трохи вершкового масла. 

Рецепт смачної домашньої кукурудзи

1. Для початку потрібно налити у каструлю воду, поставити її на вогонь та довести до кипіння.

2. До киплячої води додати одну склянку молока та від 1/2 до 3/4 склянки несолоного вершкового масла. Зменшити вогонь до слабкого. 

3. Відразу після цього додати кукурудзу. Варити її близько 15-20 хвилин.

4. Коли мине час, варто перевірити готовність злакової культури. Зробити це можна, проколовши її за допомогою виделки чи щипців. За потреби продовжити варити.

5. Смачного!

Раніше "Дивогляд" розповідав про 10 смачних рецептів лимонадів. 

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ