Кава

Не лише кориця: які спеції можна додати до кави

5 канал

Кава вважається одним з найпопулярніших напоїв, без якого багато людей не можуть уявити свій ранок

Чудовим доповненням до кави є спеції, які мають позитивний вплив на здоров'я, а також посилюють аромат напою. Детальніше про них розповідає "Дивогляд".

Кориця

Ця приправа посилює аромат кави і додає легкого присмаку напою. Також кориця має протизапальну дію і здатна підвищувати імунітет.

Чорний і червоний перець

Здавалося б, що ці спеції несумісні з кавою, але ж насправді вони допомагають розігнати метаболізм і уникнути появи зайвої жирової тканини на тілі.

Гвоздика

Приправа у каві стимулює кровообіг і сприяє зниженню артеріального тиску. Також гвоздика може зменшити головний біль і спазми.

Мускатний горіх

Ця спеція подарує вам неперевершений аромат, а з корисних властивостей можна виокремити покращення роботи кишково-шлункового тракту.

Кардамон

Спеція насичує організм корисними мікроелементами і позитивно впливає на травну систему.

Сіль

Підсилює смак кави і робить аромат більш відчутним. Ви не відчуєте присмак солі, але сама кава буде виразнішою.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав про 5 найпоширеніших побічних ефектів кофеїну.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ