Starlink

Для українців знизили вартість станції Starlink

detector.media

Апаратне забезпечення завозиться в Україну без мита й ПДВ

Для мешканців України зменшили вартість станцій супутникового інтернету Starlink, компанії Ілона Маска, передає "Дивогляд".

Українці можуть придбати апаратне забезпечення Starlink за $600. Вартість підписки на сервіс залишається незмінною – $75/міс (2760 грн).

Компанія Starlink обіцяє доправити станцію до замовника за 2-3 тижні. Оформити покупку Starlink можна на офіційному сайті компанії-виробника. Для цього необхідно вказати інформацію про себе, залишити контакти та адресу доставки, а також обрати зручний спосіб оплати.

Варто також відмітити, що Starlink завозяться в Україну без мита й ПДВ, що також відображається на зниженні їхньої вартості:

"Це здешевить їхню вартість і дозволить забезпечити їх для якнайбільшої кількості людей й організацій", – зазначив премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що за словами Ілона Маска інтернет Starlink почав працювати на всіх континентах.

Дивіться також відео 5 каналу: Без світла та води: як Одеса оговтується після ракетної атаки московитів / включення.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ