Частину продукту буде діставлено на Землю для більш ретельного аналізу
Астронавти з Міжнародної космічної станції (МКС) зуміли виростити перець в умовах гравітації та приготували з нього першу страву. Про це на своїй сторінці у Twitter написала член екіпажу астронавтка Меґан Макартур, повідомляє "Дивогляд".
У липні поточного року на МКС діставили насіння, з якого, в рамках експерименту, хотіли виростити їстівний перець. В разі, якщо врожай вродить, астронавти потенційно зможуть забезпечити себе їжею впродовж тривалих місій.
У листопаді члени екіпажу зібрали на МКС перший врожай перцю чилі та приготували з нього тако з яловичиною та овочами.
Астронавтка Меґан Макартур визнала страву "найкращим космічним тако на сьогодні":