Було проведено понад 17 досліджень
Група вчених з Університету Пенсільванії провела систему досліджень з метою виявити, які продукти володіють протираковим ефектом. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на офіційний сайт університету.
Усього було проведено 17 досліджень із залученням понад 19 тис осіб. Вони показали наскільки тісно виникнення раку пов'язано із харчування.
За результатами кожного з досліджень вчені дійшли до висновку – якщо у раціоні людини щодня присутні принаймні 18 грамів будь-якого виду грибів – вона має менший процент ризику захворіти онкологією.
Під час експерименту вчені помітили, що регулярне споживання цього продукту на 45% знижує ризики появи раку у порівнянні із повною його відсутністю в раціоні.
Фахівці пояснюють це тим, що гриби містять у собі велику кількість амінокислоти ерготионеїну, що має сильні антиоксидантні властивості.
Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що американські вчені знайшли новий спосіб боротьби із раковими хворобами.
Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!