Google

Запам'ятати все: Google Assistant працює над новою функцією

Shutterstock

Розповідаємо, у чому вона полягає

Всесвітньовідома компанія Google працює над новою функцією для хмарного сервісу Google Assistant. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на The Verge.

Функція отримала назву "Пам'ять". Її було створено із метою надати користувачеві єдиний простір для зберігання будь-яких даних із можливістю їх сортування.

У додатку користувач може створити список справ, нотатки, кишеньковий список читання та дошку для збору даних в стилі Pinterest.

Від Google Assistant, який підходить лише для зберігання простих даних, нова функція відрізняється більшими можливостями. Так, "Пам'ять" може зберігати у собі файли різних розмірів, обсягів та жанрів у необмеженій кількості: статті, книги, контакти, готелі, зображення, фільми, нотатки тощо.

Наразі функція проходить стадію внутрішнього тестування в Google. Поки що компанія не оголошує інформацію щодо її публічного запуску.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав про 5 маловідомих функцій Google Chrome, які можуть бути корисними

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ