Основним джерелом зараження COVID-19 у Києві є не ресторани, а родинні контакти, розповів голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан, повідомляє "РБК-Україна".
"У ресторанах у нас впроваджені всі обмежувальні заходи, там не буде великого поширення інфекції. Основна увага – це родинні захворювання. Це буде майже 100% у сім'ях", – наголосив він.
За його словами, зараження коронавірусом у ресторанах не матиме не таких масштабів, щоб призвести до сплеску захворюваності.
Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 12 047 осіб, зафіксовано 252 летальних випадки, 12 939 пацієнтів одужали. Третій день поспіль кількість тих, хто одужав, перевищує кількість хворих за добу.