Коронавірус
Коронавірус vchasno.com

У столичній Держспоживслужбі назвали основне джерело зараження COVID-19

    Читайте по-русски
    Основна причина поширення – це родинні контакти

    Основним джерелом зараження COVID-19 у Києві є не ресторани, а родинні контакти, розповів голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан, повідомляє "РБК-Україна".

    "У ресторанах у нас впроваджені всі обмежувальні заходи, там не буде великого поширення інфекції. Основна увага – це родинні захворювання. Це буде майже 100% у сім'ях", – наголосив він.

    За його словами, зараження коронавірусом у ресторанах не матиме не таких масштабів, щоб призвести до сплеску захворюваності.

    Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 12 047 осіб, зафіксовано 252 летальних випадки, 12 939 пацієнтів одужали. Третій день поспіль кількість тих, хто одужав, перевищує кількість хворих за добу.

     

    Попередній матеріал
    Вітренко отримає премію від "Нафтогазу" держоблігаціями на суму $4 млн
    Наступний матеріал
    Євросоюз продовжив санкції проти РФ ще на пів року – хто відчує їхню дію першим
    Loading...
    СOVID-19 в Україні: де виявили найбільше випадків зараження на коронавірус

    СOVID-19 в Україні: де виявили найбільше випадків зараження на коронавірус

    "Це буде не 2 січня": очільник МОЗ розповів подробиці про запровадження локдауну в Україні

    "Це буде не 2 січня": очільник МОЗ розповів подробиці про запровадження локдауну в Україні

    Київ – в антилідерах: названо регіони з найвищою добовою захворюваністю на COVID-19

    Київ – в антилідерах: названо регіони з найвищою добовою захворюваністю на COVID-19

    Масове тестування на COVID-19 – чи реально це втілити в Україні

    Масове тестування на COVID-19 – чи реально це втілити в Україні

    Ткаченко пропонує запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята

    Ткаченко пропонує запровадити двотижневий локдаун на новорічні свята

    У МОЗ розповіли, де можна не носити маски

    У МОЗ розповіли, де можна не носити маски