Юрій Луценко
Юрій Луценко 5.ua

"Буде об'єктивне рішення": Луценко розповів, коли ухвалить рішення про підозри суддям Окружного адмінсуду Києва

    Читайте по-русски
    Генпрокурор нині перебуває у відпустці

    Генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв вже 31 липня ухвалити рішення щодо підозри суддям Окружного адмінсуду столиці. Про це чільник ГПУ повідомив в інтерв'ю одному з українських каналів, повідомляє "5 канал".

    Каже: вже наступного тижня вийде з відпустки і візьметься до роботи. Щодо підозр суддям зазначив: "Буде об'єктивне рішення".

    Нагадаємо, раніше в інтерв'ю виданню DW керівник управління спецрозслідувань Сергій Горбатюк заявив, що керівництво Генпрокуратури ще не підписало підозри суддям Окружного адмінсуду столиці, які фігурують у справі про втручання суду в роботу інших органів влади.

    Як повідомляв 5.UA, управління спецрозслідувань ГПУ та НАБУ з'ясували, що Окружний адмінсуд Києва неправомірно впливав на скасування арешту з майна Януковича та просування необхідних законопроектів в Раді. НАБУ і ГПУ розслідують справу про втручання керівництва суду в ухвалення рішень, вплив на роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів, Конституційного суду та організацію прийняття свідомо неправосудних рішень. Крім того, дані про втручання керівництва в роботу суду та інших органів влади були встановлені під час розслідування справи про незаконні рішення суду за часів Майдану. Зафіксовано і оприлюднено тисячі годин розмов, встановлено десятки випадків зустрічей, домовленостей про втручання у діяльність суддів, інших службових осіб та органів державної влади, в тому числі й ДБР.

    Попередній матеріал
    У "ЄС" обурені спробами позбавити депутатського мандату героя АТО на користь партнерів Медведчука
    Наступний матеріал
    Українець Романчук виграв "срібло" чемпіонату світу з плавання на 1500-метрівці
    Loading...