"5 канал"
"5 канал" 5 канал

"5 канал" змінює програмну концепцію та оновлює формат мовлення

Читайте по-русски
Весняні зміни на часі! "Твій 5 канал" оновлюється. Перезавантаження в дії

Мовимо в HD-форматі. Наш сигнал на супутнику ASTRA 4A - Відкритий та Безкоштовний!

Якщо у вас виникли проблеми з якістю прийому "5 каналу" у будь-якому регіоні України, будь ласка, повідомте нам за телефоном: +38 (050) 371-14-05

Параметри "5 каналу" в форматі HD:

Супутник: ASTRA 4A
Орбітальна позиція: 5˚ східної довготи
Ретранслятор: 4.202
Частота на прийом: 11747,0 МГ
Поляризація: вертикальна (V)
Швидкість передачі: 30 0000 МСимв
Корекція: FEC 3/4,
Параметри спільного мультиплексу: DVB-S2, 8PSK, MPEG-4; пілот символи ВКЛ.
Ємність Замовника: 5.5 Мбіт/с

Відкриваємо глобальний сезон документалістики

Щобудня в ранковому та денному ефірі – документальні фільми та серіали українського та іноземного виробництва, зокрема, Discovery. Ми підготували до показу численну кількість фільмів на історичну, військову та наукову тематики.

Щовечора о 22:00 протягом усього тижня – документальні стрічки виробництва Великої Британії, Канади та Франції.

Третього березня о 07:00 стартує лінійка таких доксеріалів:

  • "Планета інновацій" – розповідь про передові наукові відкриття, що вражають своїми можливостями, новітні технології та інноваційні рішення, що невдовзі стануть звичайними і буденними.

  • "Таємниці і загадки" – найзагадковіші та наймістичніші явища нашої планети, які цілком можна зарахувати до ТОП-10. Надможливості, священні культи та реінкарнації. Паранормальні істоти та відомі особистості з їхнім таємним життям.

  • "Таємниці королівських убивств" – історичний серіал виробництва Британії. Розкриває таємниці злочинів проти представників вищої влади держави та замахи на людей з королівського оточення країн Великої Британії, Німеччини, Кенії та Росії. Реальні події світової історії, які мали величезний вплив на її подальший хід.
  • "Стежина війни" – історичний серіал про великих диктаторів. Як їм вдалося прийти до влади і створити смертоносні армії, направляючи людей на шлях війни.

  • "Апокаліпсис: Перша світова" – цей цикл за допомогою кінохроніки та унікальних архівних матеріалів відтворює події, що відбувалися на фронті багатьох країн під час Першої світової. 

Перезавантажуємо програмну сітку:

  • "Час новин" – незмінний бренд "5-го" і наша головна візитівка! Щогодини – репортажі, сюжети та прямі включення з епіцентру головних подій. Наші ведучі та кореспонденти триматимуть глядачів у курсі найважливішого, що відбувається в Україні та світі.
  • "Машина часу" з Олегом Криштопою – наша гордість і наша українська крутезна Історія! Відтепер щодня. У будні о 16:00. У суботу та неділю о 20:00.
  • "Час: Онлайн" – інтерв'ю в реальному часі з гостем у студії та інтерактивним спілкуванням з глядачами. У будні, один раз на тиждень. Початок інтернет-трансляції о 16:10, телетрансляції – о 16:30.
  • "Інформаційний Вечір" – дискусійні студії з експертами та лідерами думок. Обговорення найактуальніших тем дня. Ведучі: Роман Чайка та Лариса Губіна. Щобудня о 17:10.
  • "Спостерігач" – проєкт журналістських розслідувань. Щосуботи о 19:30. Щонеділі о 19:15.
  • "Вечірній преЗЕдент" – наш гумористичний проєкт. Пародія на діяльність влади в сатиричних монологах. Щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі о 21:25.
  • "Є СЕНС" – Суб'єктивний погляд на реальність в авторському публіцистичному проєкті з Віталієм Гайдукевичем. Щосуботи – 18:00.
  • "Рандеву" – проєкт особистісних інтерв'ю з Яніною Соколовою. Глядач чітко зрозуміє: хто герой, а хто тільки мімікрує. Щосуботи о 20:00.
  • "Підсумки тижня" з Анною Мірошниченко – прискіпливий аналіз тижня минулого для розуміння тижня майбутнього. На сьомий день про найголовніше. Підсумуємо тиждень разом. Щонеділі о 18:00.
  • "Невигадані історії" з Ольгою Калиновською - соціально- патріотично-просвітницький проєкт про сильних і найкращих українців. Щочетверга о 12:15 та щонеділі о 09:10.
  • #Кендзьор – авторський проєкт українського політика та дисидента Ярослава Кендзьора. Інтелектуальні розмови з видатними, знаними особистостями сучасності про виклики та загрози, які супроводжують Україну. Щоп'ятниці о 17:10.

Твій "5 канал"

Попередній матеріал
На кілометр шляху – більш як сотня вибоїн: проти бездоріжжя протестують селяни на Черкащині
Наступний матеріал
"Втомлені" мости у Києві: чи є загроза обвалу та що показало обстеження шляхопроводів
Теги:
Loading...