Віктор Бобиренко, експерт ГО "Бюро аналізу політики"
Віктор Бобиренко, експерт ГО "Бюро аналізу політики" 5 канал

"Зеленський зіскочить" – Бобиренко щодо подання про розкрадання на "Великому будівництві"

Читайте по-русски
До кінця каденції Зеленського "посадок" не буде, впевнений політичний експерт

Президента Володимира Зеленського не зможуть притягти до відповідальності за розкрадання на проєкті "Велике будівництво", але після завершення каденції нинішнього президента правоохоронці зможуть притягти до відповідальності людей, які ставили свої підписи під документами.  Про це в ефірі програми "Час Ч" на "5 каналі" сказав експерт громадської організації "Бюро аналізу політики" Віктор Бобиренко.

"Володимир Олександрович, звичайно, зіскочить – тому що його підпису ніде немає. Він тільки перерізає "лєнточки" і приїжджає похвалитися, який він молодець у "Великому будівництві". Звичайно, його ніхто не посадить, але хтось має сісти за те, що вони творять – тому що там "відкати" по 20-30%", – зазначив він.

"Сядуть ті, хто буде підписувати документи, сядуть обов'язково. Але сядуть після того, як Володимир Олександрович перестане бути президентом", – вважає Бобиренко.

Також експерт прокоментував свіже соціологічне дослідження Українського інституту майбутнього, за який президентський рейтинг Володимира Зеленського за останні місяці виріс на кілька відсотків.

"Всі просто думають, що Володимир Олександрович зловив Медведчука, що він бореться з олігархами, і він робить те, що він обіцяв. Мало того, він тепер буде намагатися поєднати Медведчука з Порошенком і буде ще нарощувати рейтинг. Але рано чи пізно ми побачимо, що Медведчук не сів, олігархи не сидять, найкращий друг Зеленського – олігарх Коломойський – не сяде. Це ми всі побачимо, і потім буде рейтинг Зеленського потихеньку опускатися", – зауважив Бобиренко.

Дивіться повний запис програми "Час Ч":

Нагадаємо, 31 травня колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян подав до Національного антикорупційного бюро документи щодо розкрадання на проєкті "Велике будівництво".

Раніше ЗМІ оприлюднили розслідування, що білоруський олігарх Микола Воробей, наближений до самопроголошеного президента Олександра Лукашенка, заробляє сотні мільйонів на реалізації програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Крім того, він не потрапив під обмеження, запроваджені РНБО України, хоча співпрацював із підсанкційним бізнесом Віктора Медведчука.

Також 12 травня "Схеми" оприлюднили інформацію про зустріч у столичному ресторані голови бюджетного комітету ВР Юрія Арістова із бізнесменом Олександром Бойком, якого називають представником і тіньовим власником компанії "Автомагісталь-Південь".

   

Попередній матеріал
На Київщині викрили чоловіка, який виростив 40 кг коноплі
Наступний матеріал
Білоруська криза, протести на Банковій і "справедливість" у судах – ток-шоу "5 копійок"
Loading...