Володимир Омелян
Володимир Омелян 5 канал

"Контроль якості доріг фактично зник" – Омелян про "Велике будівництво" Зеленського

Читайте по-русски
З 15 об'єктів цьогорічного "Великого будівництва" 13 були збудовані на 95% в минулому році, зазначив ексміністр

Обіцяні Зеленським 6,5 тисяч кілометрів доріг – це всього 1,5% від загальної мережі доріг України, зазначив ексміністр інфраструктури Володимир Омелян. Про це він сказав в ефірі програми "Інфовечір" на "5 каналі".

На його думку, дороги треба будувати по 10-15 тисяч кілометрів: "І це не геройський вчинок – це нормальна рутинна праця", – говорить Омелян.

"Контроль якості доріг фактично зник. Є ще якісь рудименти так званого контролю якості "Укравтодору", але це, як то кажуть, "Сам будую – сам контролюю". А от незалежний контроль цього року припинив своє існування – на превеликий жаль. І якої якості ми будуємо дороги за ринковими цінами, а інколи вище ринкових – це велике питання", – вважає Омелян.

За словами колишнього міністра, єдина нова дорога Зеленського, яка існує в Україні – це дорога до його колишнього котеджного маєтку.

"З 15 об'єктів цьогорічного "Великого будівництва" 13 були збудовані на 95% в минулому році. Програми, про яку так голосно розповідає президент, не існує в природі. Ця програма не затверджена, вона ніде не розглядалася – це просто список об'єктів часів Порошенка, які вони хочуть видати за свої", – підсумував Омелян.

Нагадаємо, раніше Володимир Омелян повідомляв, що вартість будівництва доріг при Зеленському у 2,5 разів вища, ніж при Порошенку.

 

Попередній матеріал
Заплатити 10 млрд грн: суд став на сторону Суркісів у справі проти "ПриватБанку" – включення
Наступний матеріал
Алея зірок, нова скульптура та рибальський двір: Одеса відзначала День міста – сюжет
Loading...