wikimedia.org

Компанія Uber перестане відстежувати своїх клієнтів після поїздки

Компанія випустить оновлення, після якого додаток перестане відстежувати місце розташування клієнтів протягом п'яти хвилин після завершення поїздки

Компанія Uber випустить оновлення, після якого додаток перестане відстежувати місце розташування клієнтів протягом п'яти хвилин після поїздки. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters і главу служби безпеки компанії Джо Саллівана.

Про зміну налаштувань, які дадуть змогу клієнтам Uber ділитися своєю геолокацією тільки під час використання програми, компанія оголосить пізніше у вівторок, 29 серпня.

Відомо, що наступного тижня оновлену версію програми отримають користувачі iPhone. Про оновлення додатка для користувачів Android представник компанії поки не уточнив.

Салліван зауважив, що оновлення не пов'язане зі змінами в керівництві компанії.

Представники Uber пояснили, що відстежували дані після закінчення поїздки для безпеки користувачів, проте цю ініціативу розкритикували через порушення конфіденційності.

Салліван зазначив, що Uber припустився помилки, попросивши у користувачів більше інформації, але не пояснивши, навіщо потрібні ці дані. За його словами, Uber завжди був прихильний до питань конфіденційності своїх клієнтів, однак відчував "брак досвіду" у цій сфері.

Попередній матеріал
В Україні впроваджують електронний реєстр інсулінозалежних пацієнтів – МОЗ
Наступний матеріал
Обшуки у Миколаєві: затримали ватажка рекетирів "Мультика" – Луценко

"Приват24" відкриють для клієнтів інших банків: стало відомо коли

СБУ викрила адміністраторів-сепаратистів "Вконтакте" та "Одноклассники", які закликали підтримувати агресію РФ проти України

Обережніше з e-mail: в Україні зафіксовано нову хвилю кібератаки

Україна досі оговтується від кібератаки Petya.A, а вже є загроза нової – чи готові підприємства

YouTube створить лічильник, що показуватиме, скільки людей дивиться відео одночасно з вами

У Китаї офіційно відкрили перший інтернет-суд