Карантин
Карантин Shutterstock

"Всі понесуть збитки": як підприємці у Києві підготувалися до локдауну

Читайте по-русски
Працівники сфери послуг не вірять, що нові обмеження зменшать кількість інфікувань

Порушників локдауну в столиці журналісти "5 каналу" поки не зустріли. Натомість пересвідчилися, що кав'ярні та заклади харчування в середмісті, справді, працюють лише "на виніс". Власники кафе очікують, що через обмеження матимуть збитки. А заклади тільки оговталися від попереднього березневого локдауну.

Працівники сфери послуг не вірять, що запровадження нових обмежень зменшить кількість інфікувань. Такої ж думки і пересічні кияни. Але ті й інші радіють, що на відміну від попереднього карантину, можна буде користуватися громадським транспортом.

"Вони дзвонять по телефону, замовляють, ми виносимо на вулицю і розраховуємо. Всі понесуть збитки", – кажуть підприємці.

"Ми вже закриті на офіційний прийом гостей, працюємо тільки на доставку. Напевно вже пережили такий основний локдаун, тому ми готові", – зазначають інші.

Нагадаємо, підприємці Черкас вирішили дотримуватися вимог карантину, попри заклики міського голови Анатолія Бондаренка ігнорувати локдаун.

Попередній матеріал
"Справа честі для влади встановити всіх винних" – Порошенко вшанував жертв катастрофи літака МАУ в Ірані
Наступний матеріал
В Україну повернулися моряки, яких більш ніж 4 роки утримували в Лівії – фото
Loading...

Ресторанам в Україні дозволили працювати всю новорічну ніч

Локдаун: як бізнес готується до обмежень та як ситуацію коментують інфекціоністи

Уряд посилив карантин з 8 до 24 січня: які будуть обмеження та що про них кажуть інфекціоністи – включення

У МОЗ виступають за довгу "ресторанну ніч" на Новий рік

Карантин вихідного дня: як заклади харчування та магазини дотримуються обмежень – сюжет

Карантин вихідного дня: чи дотримуються правил у Києві – рейд журналістів