Джинси, мода

Які джинси варто вдягти цієї осені: ТОП-3 фасони

Shutterstock

У моді – вінтаж та стиль ретро

Джинси – зручний та стильний елемент гардеробу, що ніколи не втрачає популярності та зазвичай пасує кожній дівчині, якщо правильно обрати фасон. Восени 2020 Harper's Bazaar пропонує звернути увагу на такі моделі. 

Кльош

Кльош – фасон, що зародився ще в епоху 70-х років, а наразі знову повернувся на модний п'єдестал. Це не дивно, адже зараз тренди повертаються до вінтажного стилю. А отже, варто звернути увагу на джинси-кльош, трохи довші за кісточку. Такий фасон зручно поєднувати зі взуттям на пласкій підошві. До пари кльошу можна взяти блузи у стилі ретро та сорочки у чоловічому стилі. 

Джинси кльош
Джинси кльош
Фото: instagram

Стиль ретро 

Вінтажні джинси з високою талією та прямим кроєм штанин продовжують очолювати списки джинсових лідерів. Їх знову модно заправляти у високі чоботи та поєднувати із блейзером. 

Джинси у стилі ретро
Джинси у стилі ретро
Фото: відкриті джерела

Банани

Широкі у стегнах, вузькі у кісточках – така модель джинсів-бананів зі шлейфом 80-х років буде особливо популярною серед модних інфлюенсерів цього року. Поєднувати такий фасон варто з лоферами або взуттям на підборах та оверсайзним светром. 

Джинси-банани
Джинси-банани
Фото: Pinterest

Нагадаємо, сумка Chanel стала наймоднішою за десятиліття. 

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом! 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ