Коронавірус

Не лише лікарі: яким професіям загрожує найбільша смертність від COVID-19 – дослідження

Shutterstock

Рівень летальності у досліджуваному регіоні зріс наа 22% за період пандемії

Учені з Інституту глобальних медичних наук Каліфорнійського університету назвали професії з найвищим ризиком смерті від COVID-19. Про це пише Medrxiv

Відтак, найбільш вразливою групою після медиків виявилися працівники харчових підприємств та сільського господарства. У порівнянні зі звичайним рівнем летальності, у цієї групи осіб показник зріс на 39%. Далі йдуть працівники транспортної та логістичної сфер. Серед них рівень летальності становить 28%. 

До третьої групи потрапили люди, які працюють на виробничих підприємствах – 27%, а також фахівці обробної промисловості. Смертність серед них зросла на 23%. 

Такі дані отримали внаслідок аналізу анкетних даних хворих на COVID-19 в Каліфорнії з березня до жовтня 2020 року. Всього за цей період рівень смертності населення у регіоні піднявся на 22%. 

Раніше "Дивогляд" розповів, які продукти знижують ризик передчасної смерті. 

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – тут може бути страшно, але весело!

 

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ