російські найманці, бойовики, окупанти
російські найманці, бойовики, окупанти Twitter / Українська правда

Зона ООС: під Новолуганськом бойовики обстріляли українських армійців із мінометів

    Читайте по-русски
    Наразі ситуацію контролюють українські військові

    Речник Міноборони Олександр Мотузяник під час брифінгу заявив, що російсько-окупаційні війська від початку доби шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, в тому числі з міномета 82-го калібру. Втрат у лавах українських захисників із початку доби немає. Про таке повідомив "Укрінформ".

    "Станом на 12:00 у районі проведення Операції Об'єднаних сил зафіксовано шість обстрілів із боку противника, один із яких стався з застосуванням міномету 82-го калібру. Вогонь із забороненої зброї окупант відкрив у бік захисників с. Новолуганське о 6:30 ранку", – йдеться в заяві.

    Він додав, що стріляли з боку населеного боку Байрак, обстріл тривав близько двадцяти хвилин та супроводжувався вогнем із озброєння БМП. Водночас левова частка обстрілів від початку доби припала на донецький напрямок. Зокрема, тут зафіксовано низку нічних обстрілів із ручних гранатометів та стрілецької зброї в районі Лебединського, Павлопіля та Мар’їнки.

    Наразі ситуацію контролюють українські військові.

    Як повідомляв 5.UA, харківська поплічниця бойовиків "Тереза", яку засудили до 11 років за ґратами, вже 2 роки намагається оскаржити рішення служителів Феміди. Але цей процес не можуть розпочати через зміни складу суддів. У п'ятницю, 26 квітня, це сталося вже вчетверте.

    Попередній матеріал
    У Зеленського розповіли, коли назвуть своїх міністрів, керівника СБУ, генпрокурора та начальника генштабу
    Наступний матеріал
    Нові правила субсидій: кого позбавлять пільг, а кому нарахують їх автоматично
    Loading...