Спочатку знищити ворога та його техніку, а потім можна поласувати й українським борщем. Про свої гастрономічні вподобання та роботу розповіли бійці 28-ї бригади.
Військові кажуть, що найбільше ворогів перемололи на Миколаївському напрямку. Там було знищено чимало техніки окупантів.
Боєць каже, що після боїв готує борщ, картоплю з м'ясом, плов, а одного разу приготував шашлик. Головне – аби було побільше м'яса для наших бійців.
Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили, що обстановка на Харківському напрямку на тлі наступальних дій російських окупантів нині залишається складною, утім динамічно змінюється. Зараз ведуться бої за Вовчанськ. Ворог залучив значні сили для ведення наступу на місто у складі до 5 батальйонів та не рахується із власними втратами.
Також у Генштабі назвали втрати ворога та розповіли про просування окупантів.
Згодом в Генштабі повідомили, що українські військові проводять заходи зачистки на північній околиці населеного пункту Вовчанськ.
Підтримайте журналістів "5 каналу" на передовій.
- Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.
Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на "5 канал" у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.