У Львові в кулінарній битві зійшлися військові та ресторанні кухарі. Три команди готували першу, другу страви, салат та напій. Впоратися мали за 2 години.
Перемогу в конкурсі здобула команда військових кухарів. Їхній бограч, гречка з м'ясом, салат олів'є та узвар виявилися смачнішими за ресторанні страви.
Армійці кажуть: у своїй перемозі не сумнівалися. Адже щодня готують для 3 тисяч військових.
"Ми вирішили кинути виклик провідним рестораціям міста Львова", – каже Роман Заблоцький, заступник командира військової частини №2600.
"В ресторані ви маєте трошки більше часу і на самі заготовки, і ви знаєте, що де лежить – тут ви приходите, нічого не знаєте, ми вже переплутали котли", – розповідає Андрій Шубін, кухар ресторану.
"Нормально, справляємось. 3 тисячі людей ми маємо на харчуванні на обід, і нормально", – говорить Любов Чорнописька, старший солдат, старший кухар.
Нагадаємо, на фронті складнощів нині додають не тільки дії бойовиків, а й перші справжні зимові морози. Ця зима – сьома для армійців на передовій, останні 5 місяців там триває всеосяжне перемир'я. Військові кажуть, це дало змогу не лише зменшити кількість обстрілів та втрат, а й можливість утеплитися до початку зими.