

























Кулька морозива з мадагаскарською ваніллю, викладена на чорному трюфелі та полита соусом із шампанського. Все це всередині кругленької вази з білого шоколаду, розфарбованої кольоровими мазками какао-масла - червоного, зеленого та жовтого кольорів. Зверху – гніздечко з цукрової вати, декороване метеликами із золота та срібла. Все – їстівне. Поласувати цим незвичайним десертом можна в одному з готелів Нью-Йорка. Щоправда, викласти за нього доведеться 1,5 тисячі доларів. Заощадити на смаколику можна, якщо не забирати посуд, у якому його подають. Робота дизайнерська – порцеляна із кришталевою кришкою. Якщо залишити посуд у ресторані, десерт коштуватиме лише 300 доларів.