Ана Обрегон

Популярна акторка показала свою доньку, батьком якої є її син – фото

соцмережі

Нещодавно малеча відсвяткувала свій перший день народження

Відома іспанська акторка Ана Обрегон минулого року вдруге стала матір'ю, а батьком – її доньки став її син. Детальніше про цю історію розповідає "Дивогляд". 

Маленька дівчинка на ім'я Аніта з'явилася на світ у 2023 році за допомогою сурогатного материнства. Її батьком став син акторки Ани Обрегон, який у 2020 році помер від онкології. Йому було всього 27 років.

Незадовго до цього він заморозив свої репродуктивні клітини в надії колись стати батьком. Його мрію реалізувала його рідна мати. Ана Обрегон звернулася до сурогатної матері, яка виносила дитину. Після народження акторка всиновила малечу і таким чином стала матір'ю доньки свого сина.

Нещодавно Аніта відсвяткувала свій перший день народження. Акторка Ана Обрегон присвятила цій події допис в Instagram і подякувала дівчинці за те, що вона наповнила світлом її серце:

"Спасибі за твою посмішку, твій лепет, твої повзання і перші кроки. Дякую за те, що ти дивишся з такою ж любов'ю, з якою дивився на мене твій батько, ніхто ніколи не дивився на мене так. Ти – копія твого тата, бажана з тих небес, які межують із вічністю", – написала актриса.

Ана зазначила, що ще не раз може скористатися послугами сурогатної матері і реалізувати мрію свого покійного сина про п'ятьох дітей. 

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, що Віталій Козловський уперше показав сина і розсекретив його ім'я.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ