Епідеміолог

Буде гірше, ніж ковід: Білл Гейтс закликає світ підготуватися до нової пандемії

Depositphotos

Підприємець закликає світових політичних діячів відкласти свої розбіжності та разом підготуватися до нових небезпечних викликів

Американський підприємець Білл Гейтс "спророкував" нову пандемію у світі, що буде гіршою за COVID-19. Про це Гейтс розповів під час свого інтерв'ю директору аналітичного центру Інституту Лоуі Майклу Фуллілову, передає "Дивогляд".

Білл Гейтс відмітив, що нова пандемія буде "антропогенною і більш жорсткою, ніж Covid-19". На його думку світ повинен заздалегідь бути готовим до нових викликів, а також "дуже уважно прислухатися до його порад і буквально дотримуватися його інструкцій, інакше відбудеться економічна бійня в небачених раніше масштабах".

Гейтс також відмітив, що до пандемії коронавірусу світ зовсім не був готовий і "витратив понад $10 трлн", тож варто не допустити подібного і на цей раз. Підприємець закликає світових політичних діячів відкласти свої розбіжності і разом підготуватися до нових небезпечних викликів, спричинених новим великим вірусом.

"Ми маємо кожні п'ять років проводити комплексні вправи як на державному, так і на регіональному рівнях готовності до пандемії, і вам потрібна глобальна група"

"Єдине, що все ще висить на волосині, це те, що у нас буде глобальний потенціал, і на регіональному та державному рівнях це означатиме, що коли виникає загроза інфекційного захворювання, ми будемо діяти таким чином, щоб вона не переходила на Світовий рівень", – сказав філантроп.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" розповідав, що фахівці назвали 8 симптомів "Омікрону", які з'являються на початку захворювання.

Дивіться також відео 5 каналу: "Для тих, хто погано почув": Зеленський звернувся до Тищенка

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.

Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ