Фото fakty.ua

У Слов'янську та Краматорську триває бій з використанням авіації і артилерії

    У Слов'янську та Краматорську (Донецька область) знову почалася повномасштабна антитерористична операція із застосуванням артилерії і авіації.

    Про це донецькому виданню "ОстроВ" стало відомо з власних джерел, також цю інформацію підтверджують у своїх повідомленнях у соцмережах очевидці подій.

    " У Слов'янську і Краматорську почалася великомасштабна АТО. Йде обстріл вогневих позицій бойовиків з повітря, працюють установки залпового вогню "Град" , - розповів співрозмовник "ОстроВ".

    У свою чергу, в мікроблозі Twitter "Вільний Слов'янськ" користувачі пишуть: "Кажуть, що з Черевковкі не випускають людей, там йде наступ (на бойовиків – Ред.) з вертольотами і літаками".

    "У районі ЖД чутні вибухи і автоматні черги. Кажуть, поставили гармати в 66-м і 70-м садку" , - додає інший користувач зі Слов'янську.

    Також повідомляється, що періодично зникає мобільний зв'язок, оскільки мережа значно перевантажена.
    Треба відзначити, що у той же час інші користувачі соцмереж заперечують активні бойові дії у цих містах на Донеччині.
    Агентство УНІАН звязалось з місцевим жителем, який повідомив деякі подробиці сьогоднішніх подій.
    "Так, йде АТО. По місту носяться "швидкі". А бойовики спеціально заходять в житлові квартали, роблять залпи по українських позиціях і ще до того, як наші відкривають вогонь у відповідь, виїжджають з цього місця. А наші, виходить, б'ють по житлових кварталах. До речі, реальні бойовики (квадратні мужики, які віддавали команди) з міста пішли, залишилися наші 20-річні ідіоти і товстозаді 45-50 річні мужики з добродушними обличчами", - розповідає співрозмовник агенства.
    Користувач мікроблогу Twitter @Sloviansk, заперечує активні дії АТО та повідомляє, що "нацей момент у #Славянск'у тихо!"

    Попередній матеріал
    Кабмін пропонує підвищити ціну на електроенергію на 10%
    Наступний матеріал
    Пономарьов: cпостерігачі ОБСЄ можуть бути шпигунами
    Теги:
    Loading...