У Києві пройшла акція "Один день 33-го. Їжа Голодомору"

    Затірка із меленого борошна, коржаники з листя і тертого буряка та волок із бур`янів - такими стравами пригощали у Києві усіх охочих.
    Акцією - "Один день 33-го. Їжа Голодомору" - розпочали вшанування пам`яті жертв геноциду українського народу. Діти з молодіжної організації СУМ пропонували перехожим скуштувати наїдків, які у 33-му українці їли щодня. Окрім того, в рамках акції презентували першу в Україні дитячу книжку про Голодомор. Так організатори хочуть просвітити і малих, і дорослих про події, що відбувалися в Україні у 1932-му - 33-му роках.
    Попередній матеріал
    Глобальні зміни у київській мерії
    Наступний матеріал
    Учасники саміту Великої двадцятки з’їжджаються до французьких Канн
    Теги: