Ірина Ноздровська
Ірина Ноздровська 24tv.ua

Тіло Ноздровської відправили на додаткову комплексну експертизу: яка причина

Досліджуватимуть, зокрема, і вміст крові жінки. Все для того, аби з'ясувати, чим були нанесені смертельні колото-різані рани

Тіло вбитої юристки Ірини Ноздровської направили на комплексну експертизу. На цьому наполягли родичі загиблої, повідомив "5 каналу" речник Головного управління Нацполіції Київської області Микола Жукович.

"З ініціативи родичів, а також доцільності слідчих дій, тіло було направлено на додаткову комплексну експертизу. Серед запитань, поставлених судово-медичним експертом, а їх – більше 20, було і таке "Що містилося у крові?" Не тільки, наприклад, алкоголь, наркотичні речовини, а, можливо, і ще якісь речовини, щоб детальніше з'ясувати, чим були нанесені ті колото-різані рани на тіло Ірини", – повідомив Жукович.

За результатами попередньої експертизи, Ірина Ноздровська померла від численних колото-різаних ран. Крім того, слідчі відкинули версію зґвалтування. 

Як повідомлялося, 1 січня 2018 року тіло Ноздровської було знайдене на Київщині. Раніше її оголосили в розшук. Жінка займалася справою про загибель своєї сестри – Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року збив насмерть племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Росошанський. У травні 2017-го Росошанського засудили до семи років ув'язнення.

Попередній матеріал
"Зі скляних пуцлів – гуцульські ікони": як відтворюють понищені реліквії
Наступний матеріал
"Такого не було багато років": на Одещині з симптомами кору в лікарнях – тисяча осіб
Loading...