недозавербований чоловік
недозавербований чоловік 5 канал

Спецслужби РФ намагалися завербувати менеджера однієї зі столичних компаній – контррозвідка СБУ

Читайте по-русски
Нині чоловік перебуває під захистом держави і активно співпрацює з українськими спецслужбами

Країна-агресорка Російська Федерація не полишає спроб вербування українців. Черговий факт зафіксувала контррозвідка СБУ.

Завербувати намагалися менеджера однієї зі столичних компаній, яка здійснює поставки та ремонт комплектувальних, зокрема, для військової техніки. Під час чергового відрядження до Росії чоловіка затримали співробітники РФ. Його звинуватили в незаконному постачанні військової техніки для ЗСУ та підриві обороноздатності Росії. Аби уникнути покарання, йому запропонували співпрацю – він мав збирати та передавати ворогу інформацію про військові поставки для української армії.

Нині чоловік перебуває під захистом держави і активно співпрацює з українськими спецслужбами. "5 каналу" вдалося ексклюзивно поспілкуватися з ним. Минулої неділі у програмі "Час підсумки" чоловік розповів про методи російських спецслужб, як вербують українців і як не потрапити на гачок країни-агресорки.

"Авіаційні спеціалісти високого класу, такі як ти, запрошують для ПМЖ в Росію. Вони гарантують високооплачувану роботу, житло, оформлення всіх умов для сім'ї. У нас війна з Росією і як можна думати про співпрацю і спілкування. Це зрада. Я собі це в страшному сні не можу уявити" – вважає недозавербований Володимир. 

Як інформував 5.UA, на Донбасі працюють снайпери підрозділу ФСБ Російської Федерації, відповідний відеодоказ показали у штабі ООС.

Попередній матеріал
На Рівненщині випав град завбільшки з куряче яйце
Наступний матеріал
Розмова Петра Порошенка з Дональдом Туском – трансляція
Loading...
Удруге в історії України жінка отримала звання генерала

Удруге в історії України жінка отримала звання генерала

СБУ викриває російських агентів: за провали звільнили начальника російського розвідцентру

СБУ викриває російських агентів: за провали звільнили начальника російського розвідцентру

Помер засновник департаменту контррозвідки СБУ

Помер засновник департаменту контррозвідки СБУ