Володимир та Михайло Ковтунці
Володимир та Михайло Ковтунці 5 канал

Розбійний напад через iPhone 8: який запобіжний захід обрали сину заступника міністра

Кур'єр інтернет-магазину написав заяву до поліції – каже, що син урядовця його побив та погрожував пістолетом

Домашній арешт на нічний період (з 22:00 до 6:00) з правом виїзду за дозволом суду – такий запобіжний захід Шевченківський райсуд обрав молодшому сину першого заступника міністра освіти Михайлу Ковтунцю і його співучаснику Кирилу Кротову. Про це повідомляє "5 канал".

Засідання відбувалося в закритому режимі. Неповнолітні підозрюються у скоєнні розбійного нападу з метою заволодіння iPhone 8+. Кур'єр одного з інтернет-магазинів стверджує – до нього застосовували фізичну силу і погрожували пістолетом, тож він утік, а потім написав заяву до поліції.

Адвокат Ковтунця-молодшого інцидент визнає, однак вбачає шахрайські дії при продажу – за його словами, компанія Apple не має в Україні офіційного представництва. Батько ж, Володимир Ковтунець, бачить у справі політичний мотив.

"Хронологічно я можу стверджувати, що це пов'язано з моєю професійною діяльністю. І взагалі, розраховували на те, що на лаві підсудних мав опинитися я за отримання хабара. Однак я – досвідчена людина і провокації уникнув, а син до цього не готовий", – заявив перший заступник міністра освіти.

"Я оцінюю це поки що як чисто побутовий інцидент у зв'язку з продажем певного предмету. Виникає запитання, як він потрапив, цей телефон, якщо він є до продажу і, що характерно, він і викликав цей інцидент між продавцем і покупцем. Оскільки він побачив, що то не той товар і це, фактично, шахрайство", – зазначив адвокат Олег Матківський.

Фінальний дизайн iPhone 8: що цього разу вигадали у компанії – ФОТО

/
/
/
/
/
/

Попередній матеріал
Замість прописки – станція: історія працівників Одеської залізниці, що роками живуть у вагонах
Наступний матеріал
"Завдяки таким жінкам ми точно отримаємо перемогу": Президент назвав кількість дівчат у ЗСУ
Loading...