Гарячий аукціон до Дня ЗСУ завершено: журналістки "5 каналу" знялися для благодійного календаря "без цензури"

Календар "5 каналу" 5 канал
1 мільйон гривень на рації для наших Збройних сил. "5 канал" розпочинає волонтерський проєкт для збору коштів на передову

Увага! Ми отримали повідомлення про шахрайство. Нашому читачу написали з неофіційного ресурсу "5 каналу". 

Друзі! Ще раз нагадуємо – наш аукціон завершено!

Перемогла найбільша ставка у коментарях під постом-аукціоном у нашому Telegram – 77 777 грн! Дякуємо всім, хто долучився і всім тим, хто підтримував нас!

Не відповідайте на повідомлення шахраїв. Якщо бажаєте отримати гарячий календар – його можна придбати лише на ОФІЦІЙНИХ сторінках "5 каналу".

ЯК ПРИДБАТИ КАЛЕНДАР "БЕЗ ЦЕНЗУРИ" 5 КАНАЛУ

Працівниці "5 каналу" стали моделями на світлинах спеціального календаря 2023 року. Усі фото – без цензури. Скоро можливість придбати календарі з'явиться в усіх.

То як виникла така ідея? Як відбувалися фотосесії?

"Ми сиділи на творчій нараді і наш художній керівник Ірина Ярославівна, вона казала, що буде у нас аукціон для допомоги Збройним силам України, там, де продаватимуть фотографії "дохлої кільки", і я кажу: Ірино Ярославівно, я теж хочу долучитися, в мене теж є фотографії, до того ж в мене були ескізи. Ну так звані ескізи нюдсів", – розповідає операторка "5 каналу" Ганка Кудрявцева.

Саме таким чином наша військова операторка, яка весь час їздить на фронт, стала музою для пікантного календаря "5 каналу". Зізнається: це був її підступний план, бо ж хлопці на передовій таке люблять.

"Є в мене дружбан у морській піхоті, я не буду казати, хто... Не секрет, що військові дуже люблять нюдси, і дуже просять. І ось дружбан мій каже: "Може, в тебе є там подружки чи ще хтось, ну дуже хочеться щось красиве бачити". Очі вимагають щось прекрасне бачити, бо постійно одне і теж розбиті будинки, війна", – розповідає Ганка.

Шеф-редакторка каналу Ірина Герасимова розповіла, коли побачила фото Ганки із військовим атрибутом, то одразу зрозуміла: з цього щось буде.

"Я прийшла до нашого генерального і кажу: ми ще й тут можемо збирати гроші, в нас є дівчатка, в нас є професійний фотограф, ми можемо зробити мистецтво. Він на мене подивився і каже: а 12 дівчат таких знайдеш?. А в нас же красуні на "5 каналі". Кажу: знайду. – Тоді це календар", – згадує Герасимова.

І так зібралася команда з 12 дівчат, які є працівницями "5-го": від ведучих до тих, хто ніколи не працював у кадрі. На сторінках календаря облич моделей не видно, а ось на останній сторінці вони всі з'являються з відкритими обличчями. Тож скласти пазл "тіло-обличчя" залишиться завданням для володарів календаря.

З військовим реквізитом допомогли наші працівники. Зокрема і ті, що нині у лавах ЗСУ.

"Я проїжджав повз, як то кажуть, зайшов на рідний канал поздороватись, і почув, що є потреба в "кікіморі". Кажу: зачекайте хвилиночку, зараз вирішимо. Я набрав своїх знайомих, це організація "Лента за лентою", вони шиють маскувальні сітки, а також "кікімори" для снайперів, попросив для зйомки", – розповів військовослужбовець ЗСУ, працівник рекламного відділу "5 каналу" Віталій Георгієв.

Зі світу по нитці назбиралось понад 20 елементів військового реквізиту і все для того, аби красивим способом допомогти ЗСУ.

Фотографом проєкту став наш звукорежисер Юрій Губрій. Він вже 8 років поспіль фотографує тіла найкрасивіших у світі жінок – українок.

"Коли світло, світло, все виливається у світло. Ти не помічаєш ні моделі, ні те, що вона оголена. Все виливається в те, як світло стоїть, і ти бігаєш навколо цього. В імпровізації народжується саме щось таке "вау", – ділиться секретами роботи фотограф.

АУКЦІОН

Взяти участь в аукціоні і таким способом задонатити на Збройні сили – може кожен. До речі, такий календар буде у головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного!

  • Робіть свої ставки в коментарях під нашим постом в Telegram.
  • Автор максимальної ставки після оголошення про завершення аукціону перераховує кошти на благодійну банку.
  • "5 канал" надсилає переможцю ЕКСКЛЮЗИВНИЙ примірник календаря з автографами усіх 12 "місяців".

Усі виручені з календарів гроші підуть на закупівлю рацій на передову, аби у хлопців та дівчат завжди був зв'язок.

А ще й гарні календарі, бо ж частину у подарунок відвезуть їм наші військові кореспондентки.

Попередній матеріал
Українські військові стали на захист журналісток "5 каналу" через "скандал" із благодійним календарем
Наступний матеріал
Сім історій сміливості: ЛГБТіК-люди у боротьбі за право жити в Україні
Loading...