Ресторан
Ресторан 24tv.ua

Чому ресторанам і нічним клубам заборонено працювати після 23-ї – пояснення Шмигаля

    Читайте по-русски
    Після цієї заборони спостерігається стабілізація ситуації з поширенням коронавірусу, зазначив прем'єр

    Причиною обмеження роботи ресторанів та нічних клубів до 23-ї години є ймовірне масове скупчення людей після цього часу, що може сприяти поширенню коронавірусу. Про це сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє "Укрінформ".

    "Були прийняті рішення про часове обмеження роботи закладів харчування, нічних клубів 23-ю годиною. Тому що до цього абсолютно достатньо часу, щоб повечеряти, а після цього часу, ми робили дослідження, відбуваються масові скупчення людей, коли є величезна ймовірність передачі коронавірусу", – сказав Шмигаль.

    Він зауважив, що після цієї заборони спостерігається стабілізація ситуації з поширенням коронавірусу.

    Шмигаль закликав бізнес із розумінням ставитись до обмежувальних заходів, щоб не доводилось повертатися до жорсткіших обмежень.

    Як повідомляв 5.ua, на Буковині послабили карантин. Там поїхали автобуси, відкрилися кав'ярні, спортзали та кінотеатри.

    Попередній матеріал
    В Україні відтермінували призов для абітурієнтів – коли він завершиться
    Наступний матеріал
    У Києві планують із жовтня запустити оплату за проїзд банківською карткою
    Loading...

    "Знущання над порядним бізнесом": ресторан Тищенка продовжує "велюровий карантин" – нардеп

    Буковина послабила карантин: що дозволено з 1 липня та як реагують місцеві – сюжет

    У Києві кафе та ресторанам дозволили пускати гостей усередину, проте з обмеженнями

    Відвідувачі без масок: як заклади харчування, магазини та аптеки дотримуються санітарних вимог

    "За плідну наукову діяльність": Зеленський нагородив медаллю завідувачку їдальні

    У білій сукні і без маски: Тимошенко та Олега Ляшка помітили разом у китайському ресторані