Традиційний зимовий фестиваль вуличної їжі "Ужгородська палачінта" зібрав понад 20 кухарів – професіоналів і любителів. Приїхали і ласуни скуштувати смачних наїдків, передає "5 канал".
До ятки з млинцями Володимира Гончаренка – величезна черга. Люди готові годину стояти, щоб посмакувати його палачінти. Для непрофесійного кухаря це неабияке визнання його кулінарних здібностей. "Є солодкі млинці, є млинці з м'ясом, є млинці з куркою і грибами. Можливо, справа в асортименті – що люди до нас так підходять", – розповідає сам диво-кухар.
Млинці учасники фестивалю приготували на будь-який смак. Задоволені залишились і дорослі, і діти. Що одним розвага – іншим непроста робота. Професійне журі рестораторів та дегустаторів обирало автора найсмачнішої страви фестивалю і майбутнього володаря "Золотої пательні". Переможцями назвали волонтерів "Руху підтримки закарпатських військових" за тематичну страву "Теплий барліг".
Волонтер "Руху…" Віолета Цап розказала: "Це такі дуже цікаві млинці які наповнені тушеною капустою з грибами. І подається він також з жульєном, з білими грибами. Це дуже особлива страва, яка сподобалася усім нашим відвідувачам, тому саме ми її презентували членам журі".
Якої думки про фестиваль відвідувачі та журі, дивіться у відео:
Дивіться також фото на тему:
"Салон дю Шоколя": У Брюсселі відкрився традиційний фестиваль шоколаду – фото