Сьогодні, 2 січня, в Одесі розпочався фестиваль глінтвейну. Казани з гарячим напоєм розташували на Дерибасівській, де триває новорічний ярмарок. Сотні мешканців та гостей міста дегустують гаряче вино. Те, що припало до смаку – можуть придбати. У кожного продавця свій секрет приготування глінтвейну. Кажуть, головне – готувати його з любов'ю.
"Головний секрет глінтвейну – гарно підібране вино. Ми, наприклад, використовуємо грузинське вино сапераві. А також фрукти, це можуть бути як яблука, так і цитруси", – розповіла продавець Галина Бойко.
Відвідувачі фестивалю щосили хвалять дуже смачне вино. Свято поціновувачів глінтвейну триватиме лише один день, але якщо він матиме попит, організатори обіцяють провести такий захід і на Різдво.
Нагадаємо, напередодні Нового року в Одесі відбувся святковий велозаїзд Дідів Морозів.