Петро Порошенко підтримав Олега Синютку
Петро Порошенко підтримав Олега Синютку eurosolidarity.org

Львів має очолити загальнонаціональний лідер: Порошенко підтримав Олега Синютку на посаду міського голови

Читайте по-русски
Кандидат у виступі презентував своєму бачення розвитку міста, його перетворення на потужний європейський центр науки, освіти, туризму

На багатотисячному віче у центрі Львова було оголошено, що кандидатом на посаду міського голови від партії "Європейська солідарність" буде народний депутат, ексочільник Львівської ОДА Олег Синютка. Його кандидатуру підтримав і п'ятий президент України Петро Порошенко.

Лідер партії "ЄС" вважає, що результат місцевих виборів на Львівщині – є надзвичайно важливим для усієї України. Адже місто – це сучасне серце українства, а львів'яни завжди першими ставали на захист державності.

"Саме від позиці Львова залежить цілісність України. І сторіччями Львівщина це доводила неодноразово. Саме від позиці львів'ян залежить відсіч федералізації. Саме від вас залежить захист реформи децентралізації, яка була започаткована нашою командою", – підкреслив Порошенко.

"Отже, вибори у Львівські області та Львові – це не тільки про каналізацію. Не тільки по ліфти. Не тільки про ремонт доріг і вуличне освітлення. І навіть не тільки про сміття. Це про Україну. Про її волю, про їі народ, про її честь, про її славу", – переконаний очільник "ЄС".

І наголосив – саме тому лідером Львова має бути загальнонаціональний лідер, представник єдиної загальнонаціональної проукраїнської політичної сили.

Олег Синютка у своєму виступі презентував бачення розвитку міста, його перетворення на потужний європейський центр науки, освіти, туризму. А головне – на світовий центр українства, авторитетний і шанований на міжнародній арені. Тож попросив львів'ян про підтримку на шляху до цього.

"Настав час Львова! Він знову стане осередком науки і освіти, і зможе реалізувати свій потенціал. Львів поверне собі технологічну славу. Вироблене у Львові буде знаком якості у Європі та у світі. Ми маємо розвинути туризм іншої якості – для наукових конференцій і бізнес-форумів. Нам потрібен інший статус: якщо ти не був у Львові – ти не бачив Європи", – зазначив кандидат.

Нардеп переконаний, що розвиток міста неможливий без усієї України, яка йде до членства в Євросоюзі та НАТО. І Львів не буде розвиватися, коли при владі в Києві будуть антиукраїнські сили – підвладні олігархам, малоросійські та орієнтовані на Кремль.

"Наша візія міста – відновлення історичної ролі Львова, як мегаполісу Західної України та одного з центрів всієї Центрально-Східної Європи. Міста-партнера Києва, Праги, Варшави, Братислави, Відня і Будапешта. Наша місія – зробити Львів містом для львів'ян. Націленим на забезпечення потреб його мешканців, зручним і комфортним", – резюмував Синютка.

Попередній матеріал
Біля Рівного загорівся сміттєвий полігон – відео з квадрокоптера
Наступний матеріал
Карантинне 1 вересня та ексклюзив із передової: "Підсумки тижня з Анною Мірошниченко"
Loading...