Володимир Сальдо
Володимир Сальдо соцмережі

Головного херсонського колаборанта ввели у медикаментозну кому після ймовірного отруєння – ЗМІ

Читайте по-русски
Рано чи пізно це таки станеться

У п’ятницю, 5 серпня, російські пропагандисти повідомили, що головний колаборант Херсонської області Володимир Сальдо перебуває у стані медикаментозної коми.

Зазначається, що напередодні Сальдо заявив, що лягає до лікарні, а свої "повноваження" передає "виконувачу обов’язків" Сергію Єлісєєву.

Однак у лікарні стан зрадника погіршився і лікарям довелося ввести його в кому. Тож тепер Сальда збираються перевезти спецбортом із Криму до однієї з московських лікарень.

Причиною такого стану називають ймовірне отруєння колаборанта.

У той же час інший путінський посіпака, так званий "заступник голови адміністрації" Херсонської області Кирило Стремоусов назвав повідомлення про кому Сальдо "чутками".

Та що російським пропагандистам, що колаборантам вірити не можна. Тож чекаємо на офіційні повідомлення від української влади.

Зазначимо, це не вперше повідомляється про проблеми зі здоров'ям Сальдо. У середині липня ЗМІ вже писали, що він перебуває в комі.

Володимир Сальдо колишній український політик, екснардеп Партії регіонів та міський голова Херсону з 2002 по 2012 рік. Після окупації регіону рашистами він був при значений головою окупаційної адміністрації Херсона, а в червні 2022 року отримав російське громадянство.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на "5 канал" у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій

Попередній матеріал
білоруські війська візьмуть участь у навчаннях на росії
Наступний матеріал
Як з росіян зробили зомбі: експерт розібрав ієрархію сучасної кремлівської пропаганди
Loading...