Шоумен Володимир Зеленський
Шоумен Володимир Зеленський 24tv.ua

Подякував виборцям та оголосив конкурс на посаду речника – Зеленський опублікував нове відеозвернення

Читайте по-русски
Заяву Зеленський опублікував після оголошення ЦВК результатів виборів президента

Подякував за підтримку виборцям та оголосив перший конкурс на вакантну посаду речника Глави держави. Новообраний Президент України Володимир Зеленський у традиційній для себе формі, опублікував відеозвернення до громадян у соцмережі.

Процитував і першого американського Президента Джорджа Вашингтона, інавгурація котрого відбулася цього дня, 230 років тому. Звернувся й до тих виборців, яким не подобаються його комунікація із громадськістю та ЗМІ та порадив надати резюме для роботи на посаді прес-секретаря.

"Основні вимоги, зокрема, робота в публічній чи сфері журналістиці, знання трьох мов – англійська та українська обов'язкові – та готовність працювати 24 години 7 днів на тиждень. І ми почнемо", – сказав Зеленський.

Як повідомляв 5.UA, сьогодні раніше ЦВК оприлюднила остаточні результати виборів президента України. За результатами другого туру, перемогу здобув Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяча 528 громадян. Петра Порошенка підтримали 24,45% виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Попередній матеріал
У Луцьку водій збив чоловіка з дитиною і втік – відео
Наступний матеріал
Безлади у Венесуелі: військові Мадуро на бронеавтомобілях в'їхали у натовп протестувальників (18+)
Loading...