Ти прийшов у цей світ – і у тебе вже є Чорнобиль та олів'є. Які страви на нашому новорічному столі поступово і впевнено перемагають найвідоміший салат часів СРСР? Чому гастрономічна дипломатія в перспективі працює краще, ніж кіно про Україну? Як без допомоги мігрантів поширити українську кухню світом і скласти конкуренцію піці та гамбургерам?
Про експансію борщу на півночі Норвегії та у горах Непалу, допомогу від Саші Грей, стратегію розвитку українського фастфуду за кордоном, 500 видів перуанської картоплі, популярність фіто-еко-без-ГМО продуктів, хейтерські коментарі в інтернеті, кулінарний ансамбль імені Вірського та відчайдушну війну з котлетною масою.
Дивіться новий "Є СЕНС" 16 січня о 19:00, його гість – шеф-кухар та популяризатор української кухні Євген Клопотенко.
Тисніть плеєр і "Створити нагадування", щоб отримати сповіщення про початок ефіру:
Читайте також: Шоубіз РФ за війну, віра у Бандеру, майбутнє для тупих – Культура: Вибране 20/21 – "Є СЕНС"