Mercedes
Mercedes http://road.cc/

Українське держпідприємство стало офіційним постачальником Mercedes

Йдеться про новостворене на Вінниччині підприємство "Електричні системи", яке вже пройшло ретельну перевірку аудиторів

Українське державне підприємство, що входить до "Укроборонпрому", стало офіційним постачальником комплектуючих для Mercedes. Про це інформує прес-служба концерну. 

"Нове державне підприємство "Електричні системи", що входить до складу ДК "Укроборонпром", стало офіційним постачальником комплектуючих для продукції Mercedes. Про це зазначено у висновках роботи аудиторів Daimler, що працювали на підприємстві", – повідомили в "Укроборонпромі".

Як розповів очільник ДП "Електричні системи" Олександр Тіщенко, на підприємстві працювала група аудиторів Daimler.

"Після ретельної перевірки вони дали позитивний висновок щодо нашого заводу. Нас офіційно визнали постачальником Mercedes", – наголосив Тіщенко.

Він також додав, що це стало можливим завдяки партнерству з американською компанією Delphi, що вже має успішний досвід співпраці з "Укроборонпромом".

Як відомо, держконцерн у липні цього року на Вінниччині заснував нове підприємство – ДП "Електричні системи". На його розробку пішли десять мільйонів євро інвестицій. Загалом там вдалося створити майже дві тисячі нових робочих місць та ринкові умови оплати праці.

Партнером цього виробничого проекту стала саме американська компанія Delphi Corporation. Вона вже розмістила перше замовлення для українського виробника. 

Дивіться також фотогалерею за темою: 

Виклик паливним авто: Як виглядає новий електрокар Tesla Roadster – фото

/
Маск_Tesla Roadster
/
Маск_Tesla Roadster
/
/
/
/
/

Попередній матеріал
Українська розвідка попереджає про нове "нічне завдання" терористів у Первомайську
Наступний матеріал
Конілфікт ГПУ та НАБУ: Євросоюз уперше пояснив свою позицію
Loading...