Ідеальний сніданок
Ідеальний сніданок taste.com.au

Відома австралійська шеф-кухарка поділилася секретом ідеального омлету

Читайте по-русски
Є один секретний інгредієнт

Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір розповіла, як приготувати ідеальний омлет для сніданку. Для цього вона використовує один секретний інгредієнт, повідомляє сайт Perth Now.

Отже, для двох порцій супер-яєчні вам знадобиться:

  • 4 яйця;
  • 1/3 склянки вершків;
  • дрібка солі;
  • цедра апельсина.

Меггі Бір готує свій знаменитий омлет
Меггі Бір готує свій знаменитий омлетКадр із відео @OfficialMaggieBeer / Facebook

Для початку потрібно розбити яйця та збити їх, додати вершки та сіль. "Я додаю доволі багато вершків. Але не хвилюйтеся, воно того варте", – каже шеф-кухарка.

Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.

"Що я люблю – це використовувати апельсинову цедру. Додайте її в суміш прямо зараз, тому що чим довше вона в ній буде, тим більше смаку ви отримаєте", – пояснює Бір.

Після цього кухарка ретельно перемішує вміст горнятка і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить омлет кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Бір пропонує подавати яйця на тості з маслом, посипавши його перцем.

Найсмачніший омлет готовий. Смачного!

Раніше 5.UA ділився із читачами рецептами найсмачніших запіканок із м'ясом, рибою та сиром.

Попередній матеріал
"У нас із партнерами діє правило": Кулеба прокоментував візит заступника голови адміністрації Путіна в Берлін
Наступний матеріал
"Ми були дуже здивовані": учені розповіли про характер Сонця
Loading...

ТОП-5 смачних і корисних рецептів із сезонних продуктів вересня

Горіховий Спас 2019: що святити в церкві та чого не можна робити в цей день

Всесвітній день шоколаду: топ-5 рецептів на основі корисного смаколика

Із полуницею, блакитним сиром та спаржею: топ-10 рецептів смачних овочевих салатів

Солодкі та низькокалорійні: топ-10 корисних десертів без шкоди для фігури

Замість консервації: які фрукти, овочі та ягоди можна заморозити та засушити на зиму