"Black mirror", "Чорне дзеркало"

Netflix розпочав виробництво шостого сезону серіалу "Чорне дзеркало" – ЗМІ

Shutterstock

Новий сезон буде особливим

Популярний стрімінговий сервіс Netflix розпочав виробництво шостого сезону гучного серіалу "Чорне дзеркало", повідомляє "Дивогляд" із посиланням на Variety

Ця стрічка з перших серій захопила увагу глядачів і тримала інтригу буквально до останньої хвилини. Особливістю "Чорного дзеркала" є те, що кожен з його епізодів представлений у вигляді окремого короткого фільму, тривалістю 60 і більше хвилин. 

П'ятий сезон побачив світ три роки тому і сьогодні багато хто вже не сподівався на продовження серіалу. Саме тому новина про повернення на екрани популярної стрічки стала несподіванкою.

Шостий сезон буде особливим. По-перше, він матиме більше серій, ніж попередній. По-друге, його виробництвом займатимуться інші автори, оскільки творці Чарлі Брукер та Аннабель Джонс покинули продакшн House of Tomorrow після п'ятого сезону.

Нагадаємо, раніше "Дивогляд" повідомляв, що у мережі знайшли секретні коди Netflix для перегляду прихованих списків фільмів.

Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram Дивогляд 5.UA.

Друзі! Ми сьогодні боремося за нашу свободу, незалежність, за право бути вільною людиною на своїй землі.

Нас захищають справжні Супергерої: ЗСУ, Нацгвардія, Тероборона, МВС, усі небайдужі Громадяни, які об'єдналися заради захисту Батьківщини.

Ми маємо безпрецедентну підтримку міжнародних партнерів. Увесь світ підтримує Україну.

Зберігаємо спокій, підтримуємо один одного, читаємо тільки перевірені новини та допомагаємо армії.

ЄДИНІ ОФІЦІЙНІ РЕКВІЗИТИ НБУ ДЛЯ ЗБОРУ КОШТІВ НА ПОТРЕБИ АРМІЇ: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

ПЕРЕРАХУЙТЕ "КОВІДНІ" ГРОШІ З Є-ПІДТРИМКИ НА АРМІЮ: https://www.portmone.com.ua/r3/uk/terminal/index/index/id/118103/

ВІДПРАВТЕ ДРУЗЯМ ЗА КОРДОН ПОСИЛАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ: https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Разом до перемоги над російськими окупантами!

Слава Україні! Героям слава!



ПРОКОМЕНТУЙТЕ

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ