ВДНГ
ВДНГ ВДНГ

ЛІто вже зачекалося: ВДНГ починає роботу після карантину

Читайте по-русски
12 травня в Національному комплексі "Експоцентр України" розпочинається літній сезон

Щорічно на 287 га Експоцентру команда ВДНГ облаштовує локації для дозвілля дітей і дорослих і відкриває теплий сезон на своїй території.

"Літо на ВДНГ" – це не просто назва проекту, а й стиль життя, який обирають кияни та гості столиці вже п'ятий рік.

Нарівні з парковим дозвіллям, музичними фестивалями і опен-ейрами, "Літо на ВДНГ" стало таким же символом теплого сезону. Але якщо масові заходи, у зв'язку з світовою пандемією COVID-19, поки не почалися, Національний комплекс "Експоцентр України" виходить з карантину одним з перших.

Дитячий відпочинок
Дитячий відпочинокВДНГ

"Літо на ВДНГ" стартує – паркові локації відкриті для відвідування з 12 травня.

Євген Мушкин, генеральний директор ВДНГ:

На жаль, на першому етапі нам доведеться відкрити паркові активності з деякими обмеженнями. З 12 травня на ВДНГ почнуть працювати тільки ті локації, робота яких дозволена правилами безпеки – відкриті майданчики, соціальна дистанція, регулярна санітарна обробка контактних поверхонь. Але за час карантину ми всі так втомилися від вимушеної ізоляції, що навіть прості прогулянки по території ВДНГ зі стаканчиком ароматної кави або морозивом, стануть прекрасним дозвіллям.

Робота кав'ярень у карантин
Робота кав'ярень у карантинВДНГ

На першому етапі виходу з карантину на території Експоцентру будуть працювати велопрокат і прокат роликів, контактний зоопарк, трек керованих автомоделей і кінний клуб. Відмінним подарунком гостям комплексу стане також оснащена відкритий майданчик для дозвілля Пікнік Сад, знайти її можна поруч з магазинчиком рослин і маленьким кафе Kitchen&Garden в яблучному саду.

Велоспорт
ВелоспортВДНГ

З абсолютно нових активностей вже у травні на території Експоцентру можна буде побачити унікальну виставку під відкритим небом "Живі дракони і Чарівні дерева". Більше 20 анімованих драконів, разом з фентезійними декораціями та експозиціями перетворять візит на справжнє занурення у світ уяви та казок.

Всі локації і активності будуть працювати у відповідності з необхідними правилами безпеки, рекомендованими ВООЗ та МОЗ.

Зоопарк
ЗоопаркВДНГ

У подальших етапах виходу з карантину на ВДНГ планують відкрити дитячу смартплощадку "Лемурашник", тропічну ферму "Планета Метеликів", дитячі зони розваг, пейнтбольних майданчик, басейн Pirs39, центр сімейного дозвілля Teleport360, прокат індивідуального електротранспорту, Сад Гамаків, Галявину ВДНГ і зони BBQ.

ВДНГ
ВДНГВДНГ

Щодо фудкортов і ресторанів, розташованих на території Експоцентру, їх літні майданчики також будуть відкриті для відвідувачів вже з 12 травня.

Відкриття "Літа на ВДНГ" у 2020 ще раз доводить добре відому істину – бути щасливим можна кожен день.

Карантин показав: найбільше щастя в простих речах. Щастя – бачити як розкриваються перші квіти. Щастя – бачити, як діти бігають по лісових стежках. Щастя – почастувати білку горішком. Щастя – кататися на велосипеді або роликах. Щастя – взяти кави або лимонад з собою. Щастя – зустріти кращого друга і прогулятися по парку. Щастя – зустрічати "Літо на ВДНГ".

Стежити за всіма новинами ВДНГ і дізнатися перелік та графік роботи всіх відкритих локацій "Літа на ВДНГ" можна на офіційних сторінках в Facebook і Instagram, приєднавшись до спільноти Viber, а також офіційному сайті.

Велоспорт
ВелоспортВДНГ
Попередній матеріал
У Чернівецькій області на коронавірус захворіла одномісячна дитина
Наступний матеріал
Першу партію повнолицев масок передамо лікарям - Володимир Манукян
Теги:
Loading...