Сакварелідзе 5.ua

Сакварелідзе розповів, коли почнеться другий етап реформування прокуратури

    Другий етап реформування прокуратури стартує у грудні наступного року.

    Як повідомляє "5 канал", про це заявив заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе. У межах другого етапу планують реорганізувати обласні та регіональні відомства.

    Кандидатів у місцеві прокурори відбиратимуть ретельно. Тестування стартує вже від 15 серпня. Для того щоб обійняти посаду прокурора, кандидату необхідно буде пройти чотири етапи.

    "Перший етап - тести професійних знань, юридичні тести, вони вже опубліковані на нашому сайті. Наступний етап - це тест загальних знань на керівні посади, підкреслюю. Це логічні тести, апробовані в усьому світі, якими нас забезпечує Євросоюз. Третій етап - це заповнення психологічної анкети і четвертий етап - це співбесіда", - пояснив Сакварелідзе.

    Нагадаємо, 20 липня стартував відбір співробітників місцевих прокуратур у п'яти містах України: у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Львові. "Якщо у вас є вища юридична освіта, 5-річний досвід роботи у сфері права (або 3 роки прокурорського досвіду) і бажання працювати на благо нашої країни - ми чекаємо вас у своїх лавах", - закликав Сакварелідзе.

    Попередній матеріал
    "Торнадо" зі зброєю знаходиться у Боярці під Києвом – головний військовий прокурор
    Наступний матеріал
    На виборах в Чернігові адмінресурс переміг гречку - Айвазовська
    Теги:
    Loading...