5.ua

Затримані вбивці,які три тижні тому розстріляли наряд ДАІ на КПП "Бровари"

    МВС встановлено особи, яких підозрювали в тому, що вони є вбивцями, які вночі 2 березня розстріляли наряд ДАІ на стаціонарному посту по Броварському проспекту міста Києва. Їх не тільки встановлено, а і затримано. Про це 21 березня повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

    "Це було безглуздо жорстоко. Розслідування даної справи було взято мною на особистий контроль. Розкриттям займається карний розшук і слідство міста Києва, - повідомив Аваков, - Станом на 21.03.2014 року затриманий і арештований один з безпосередніх виконавців 22 -х річний житель Сумської області , і сьогодні затримано організатора вбивства 25-річний житель міста Києва, який є лідером неформального руху "Білий Молот".

    За словами глави МВС зараз реалізуються заходи з розшуку та затримання третього учасника злочину.

    "Факти, що викривають злочинців абсолютні. Затримані дали свідчення. Слідство має інформацію, що дана група осіб причетна до скоєння й інших тяжких злочинів. Вбивці, переховувалися на Майдані , ховалися - називаючи себе патріотами. Ні, вони не патріоти, не майданівці …Вони зрадили нас всіх, всіх - хто був на Майдані зі світлою душею", - впевнений Арсен Аваков.

    Попередній матеріал
    Кремль демонстративно не зважає на санкції США та ЄС
    Наступний матеріал
    Держприкордонслужба: Морських прикордонників, що пішли з Криму, ніхто не репресує
    Теги:
    Loading...