Печивом на кукурудзяній олії та пророщеною люцерною - такими наїдками у середмісті Києва пригощали перехожих вегани. Так називають себе ті, хто відмовився не тільки від м'яса, а й від продуктів тваринного походження. У такий спосіб активісти поширювали ідею веганства та закликали киян дбайливіше ставитися до тваринного світу. Утім на цьому, святкування не обмежили - запланували вегетаріанський ярмарок, показ фільму та вечірку.
Святослав Іваненко, веган: «Це печиво власне з арахісовою пастою, це так званий мікрогрін - 10-ти денні паростки люцерни, гороху та соняшника - вони є дуже корисними, це класика органічного харчування, не лише веганського».
Павло Багач, веган: «Треба в собі десь там зупинити це стремління постійно їсти. Якщо людина вважає себе м’ясоїдом, я от раджу їй взяти ось так тваринку і відкусити їй голову. Ми ж їмо те, що вже навіть не м’ясо, якесь оброблене, обжарене».