Зберігатимуть там - картоплю. Овочесховище побудували за голландськими технологіями. Вони дозволяють зберігати картоплю аж до весни та зменшити кількість зіпсованого продукту з 20-ти до максимум 5 відсотків. Збудували приміщення за інвесторські кошти. Вартість робіт - майже 50-т мільйонів гривень. Нині у області зводять ще 12 таких складів.
Анатолій Присяжнюк, голова Київської облдержадміністрації: "Після того як почався ажіотаж на ринку подорожчання продуктів, нам потрібно було думати як зробити інтервенцію. А щоб зробити інтервенцію потрібні були запаси. скажу, що в цьому році на Київщині буде зібрано біля 1,5 млн. тонн картоплі і плюс біля 500 тис. тонн овочів. тому ми готовимся як їх зберігати".
Наступний матеріал
Кольорові фонтани з музикою невдовзі з`являться у Києві
Loading...