Евакуація з лайнера Diamond Princess
Евакуація з лайнера Diamond Princess 5 канал

Від коронавірусу помер четвертий пасажир лайнера Diamond Princess

    Читайте по-русски
    У лікарні помер заражений коронавірусом 80-річний чоловік

    Від коронавірусу помер четвертий пасажир круїзного лайнера Diamond Princess, що перебуває на карантині в порту Йокогами. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на NHK.

    У лікарні помер заражений коронавірусом 80-річний чоловік, який був пасажиром лайнера.

    Як відомо, майже всі українці, які перебувають на круїзному лайнері Diamond Princess, не збираються евакуюватися в Україну. На лайнері перебували 25 громадян України, двоє з них зараз у лікарні. Усі вони – члени екіпажу. 19 лютого на судні завершився 14-денний карантин щодо коронавірусу. Тоді ж на берег зійшли близько 500 осіб. Більшість із них – літні люди. 

    Додамо, що за останню добу в Китаї 71 особа померла від пневмонії, яку викликає новий тип коронавірусу Covid-19. Про це повідомили в Національній комісії з охорони здоров'я Китаю.

    Зазначається, що 68 смертельних випадків було зареєстровано в провінції Хубей, два – у Шаньдуні і один – у Гуандуні. Загальна кількість жертв коронавірусу становить 2663 людини. 

    За останню добу кількість заражених у Китаї збільшилася на 508 осіб, а були визнані здоровими і виписані з лікарень – 2589 осіб. Загалом із початку поширення вірусу одужали більше 27 тисяч людей. Загальна кількість заражених у Китаї становить 77 658 осіб.

    Перший випадок зараження коронавірусом Covid-19 був зареєстрований у китайському місті Ухань 31 грудня 2019 року. Тільки через тиждень влада Китаю підтвердила, що мова йде про новий вірус.

    Як повідомляв 5.UA, до 7 зросла кількість загиблих унаслідок коронавірусу в Італії. 

    Попередній матеріал
    Китайський коронавірус в Італії: померло 7 людей, заражених – 230
    Наступний матеріал
    В Україні понад 500 населених пунктів залишилися без світла через негоду
    Loading...