Великдень у Конго
Великдень у Конго
5.ua

Великдень у Конго: Як українські миротворці куштували паски та розмальовували писанки

Для миротворців склали традиційне меню з 40 різноманітних страв

Великдень відсвяткували дві з половиною сотні українських миротворців, які у складі місії ООН перебувають у Демократичній Республіці Конго, що в Центральній Африці. Про це повідомляє "5 канал".

Щоб пасок вистачило на усіх військових, кухарі пекли їх чотири дні – приготували й ковбасу та крашанки. А ще у вертолітному загоні влаштували конкурс на кращу власноруч розмальовану писанку.

Традиційне меню на Великдень для миротворців складається з 40 різноманітних страв. Військові кухарі та пекарі спеціально склали меню, яке не відрізняється від того, яке військові звикли їсти в Україні. До меню увійшли ковбаса домашня, сир, паска, писанки, масло, голубці та перець фарширований.

Нагадаємо, в лютому 2017 року відбулася вже сьома ротація українських миротворців у Конго, й усі вони – з досвідом участі в АТО.

Дивіться також фото за темою:

Попередній матеріал
Штаб АТО: Противник із гранатометів обстріляв морських піхотинців біля Павлополя
Наступний матеріал
Програміст показав, як зібрати iPhone 6s всього за 300 доларів – відео

Обливаний понеділок: як українці святкують другий день Пасхи

У Дніпрі встановили національний рекорд: найбільший прапор України з 512 пасочок

Діти б'ють у дзвони – Христос воскрес!: як кияни святкують Великдень

Танці, співи та веселощі: як в Одесі святкували Великдень по-грецьки

Душа співає та радіє: у Харкові влаштували Великодній концерт просто неба

Ласун "Камаз" в захваті: посвячені паски доїхали та до військового шпиталю