Великдень відсвяткували дві з половиною сотні українських миротворців, які у складі місії ООН перебувають у Демократичній Республіці Конго, що в Центральній Африці. Про це повідомляє "5 канал".
Щоб пасок вистачило на усіх військових, кухарі пекли їх чотири дні – приготували й ковбасу та крашанки. А ще у вертолітному загоні влаштували конкурс на кращу власноруч розмальовану писанку.
Традиційне меню на Великдень для миротворців складається з 40 різноманітних страв. Військові кухарі та пекарі спеціально склали меню, яке не відрізняється від того, яке військові звикли їсти в Україні. До меню увійшли ковбаса домашня, сир, паска, писанки, масло, голубці та перець фарширований.
Нагадаємо, в лютому 2017 року відбулася вже сьома ротація українських миротворців у Конго, й усі вони – з досвідом участі в АТО.
Дивіться також фото за темою:
"Відважні у сутінках": Генштаб оприлюднив видовищні фотографії з навчань резервістів








